Krassen
en Winnen

Win Geld met Online Krasloten

scratch2cash krasloten bonus

Scratch2Cash informatie.

Krasloten kansspelaanbieder

Scratch2Cash was een van de eerste online gamesites waar je het grootste aanbod van kraskaartjes kon vinden. Al vanaf 2005 hadden zij de meest kleurrijke en mooiste ontwerpen in hun assortiment. Daarbij hadden de loten ook nog eens een hoge winkans omdat Scratch2Cash een uitbetalingspercentage heeft van 95% van de weddenschappen die gedaan worden.

Wat uniek is aan Scratch2Cash is dat zij een kraslot hebben waarmee je kans maakt op 1 miljoen euro. Daarnaast hebben zij nog een zeer leuke verzameling van andere kraskaartjes zoals een waarmee jij je verjaardag kunt vieren. Of er zijn online krasloten die gekoppeld zijn aan slotspellen spelen of kun je kiezen voor de VIP kraskaarten optie.Welkomstbonus en promoties


 • Gratis 20 online kraskaartjes

  Deze no deposit bonus is een welkomstbonus en wordt gegevens aan nieuwe aanmeldingen die zich registreren. Na registratie staan daar meteen de 20 kraskaartjes op je te wachten en kun je zonder dat je enige geldstorting hoef te maken, gaan gokken en wie weet zelfs al geld winnen.


 • 100% match up bonus

  Maak jij geld over naar je players account. Dan kun je dit geld 100% laten verdubbelen tot 200 euro. Maak je dus 50 euro over. Dan wordt je speeltegoed naar 100 euro verhoogt. Hou er rekening mee dat dit alleen de allereerste keer gebeurd.


 • Wat voor extra's kun je nog meer krijgen?

  Scratch2Cash houdt er van om zijn spelers af en toe te verassen met leuke promoties. Zo kan het zijn dat als je op een bepaalde dag besluit te gaan spelen. Er een actie is dat alle spelers van die dag gewoon omdat het kan. Een gratis speeltegoed toegekend krijgen. Wat dat betreft is Scratch2Cash wat cadeautjes uitdelen niet saai.
  1) Op bepaalde dagen ontvangt iedere speler gratis speeltegoed.
  2) Soms wordt er een gratis lot uitgedeeld voor een raffle loterij.
  3) Ook prijzen als mooie reizen zijn hier te winnen.
  4) Let op promoties rondom feestdagen e.a. speciale dagen.